City Boxen – laadukas ja kilpailukykyinen

City Boxen -hevoskarsinat

CITY BOXEN

Harkitut ja toimivat yksityiskohdat sekä korkea laatu ovat itsestäänselvyyksiä City Boxen -karsinoille.

Se takaa hevosellesi luonnollisen viihtymisen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat hevoskarsinat, ulkotallit, ulkokarsinat, tuulisuojat ja kaikki karsinavarusteet. Ota meihin yhteyttä, niin mietimme yhdessä eri vaihtoehtoja hevostesi parhaaksi.

Allomeera Standard

Allomeera Standard

ALLOMEERA Standard -hevoskarsina on joustava, luotettava ja hintaystävällinen. Voit valita sarana- tai liukuoven kiinteällä tai avattavalla kalterilla. Karsinan ulkonäköä voit parantaa koristekaarilla, koristelankuilla, ilmastointikaltereilla ja koristepalloilla.

Vakio-ovi

STANDARD-saranaovi on avattavalla kalterilla, mutta sitä saa myös kiinteällä kalterilla tai ilman kalteria. Täytevaihtoehdot ovat koivu-, muovi- tai bambulankku.

Liukuovi

STANDARD-liukuovi on avattavalla kalterilla, mutta sitä saa myös kiinteällä kalterilla tai ilman kalteria. Täytevaihtoehdot ovat koivu-, muovi- tai bambulankku.

Piirustukset

Mittojen mukaan

Delux Royal

Delux Royal

Allomeera Delux Royal -hevoskarsinan avoin etuseinä tyylikkäällä muotoilulla niille, jotka haluavat valoisuutta ja ilmavuutta talliinsa.

Piirustukset

Mittojen mukaan

Delux Balmoral

Delux Balmoral

Kaareva ja avoin etuseinä pehmeillä linjoilla ja modernilla muotoilulla.

Piirustukset

Mittojen mukaan

Delux Windsor

Delux Windsor

Klassinen, tukeva ja ajaton etuseinä. Windsor on itsestäänselvä valinta niille, jotka haluavat tyylipuhtaan ja korkean etuseinän pikku hienouksilla. Ovessa on avattava kalteri ja yläpuolella taivutettu yläosa, joka antaa tyylikkään ulkonäön.

Piirustukset

Mittojen mukaan

Delux Rustik

Delux Rustik

Tukeva ja rustiikkinen korkea etuseinä monilla yksityiskohdilla, jotka saavat tallisi erottumaan muista. Delux Rustik -karsinalla voit saada maalaisromantiikkaa ja hieman ylellisyyttä tallinpitoon.