Fyllinge – huipputuotteet valmennus- ja kilpailupaikkojen hoitoon

Tutustu valikoimaamme ja pyydä tarjous!

Fyllinge-lanat

Fyllinge Smidesverkstad on valmistanut yli 40 vuotta huipputuotteita raviratojen radan hoitoon. Ensimmäiset lanat on valmistettu jo 1970-luvulla Halmstadin raviradan tarpeisiin ja nykyään esimerkiksi Vincennes’in huippuunsa viritetty kavioura luottaa Fyllingen tuotteisiin. Ensimmäiset lanat suunniteltiin yhdessä ruotsalaisen raviurheilun absoluuttisiin legendoihin kuuluvan Sören Nordinin kanssa, joten suunnittelun taustalle saatiin jo alkuvaiheessa arvokasta tietoa raviurheilun huipulta.

Vuosikymmenten aikana kehitystyö on jatkunut entisestään ja lanojen tekniikkaa on kehitetty vastaamaan alati vaatimustasoaan nostaneiden ratamestareiden tarpeisiin. Raviratojen ohella useampi eurooppalainen huippuvalmentaja huoltaa omat treeniratansa ja -suoransa Fyllingen tuotteita hyödyntäen. Ole yhteydessä myyntiimme ja tiedustele erilaisista mahdollisuuksista radan tai treenipaikkojen hoitoon liittyen. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti!

 

Kolme momenttinen piikkilana

Piikkaa, tasoittaa ja möyhentää. Käyttää traktorin omaa hydrauliikkaa. Valinnainen työsyvyys. Leveydet: 3,0 m / 3,2 m / 3,7 m / j 4,2 m.

Piikkilana PRO

Piikkilana

Kiinnitys traktorin omiin hydraulivarsiin. Kolme piikkiriviä. Kovametallipiikit, myös varaosina. Paino 250 kg, leveys 2,5 m / 3,0 m.

Kevyt piikkilana

Vakioleveys 1,7 m. Kaksi palkkiriviä hitsatuilla pinnoilla.

Rengaslana

Vakioleveydet 5 m ja 3 m – muut mitat tilauksesta.

Rengaslana Mini

Vreten Planex

Vreten Planex -lana on raviratojen monipuolinen huipputyökalu.

Fyllinge-lana

Vakioleveydet 4,2 m ja 2,5 m – muut mitat tilauksesta.

Videoesittelyt