Allomeeran uudet hevosautot

Uudet hevosautot

Allomeeran uusien hevosautojen valikoima on Suomen laajin ja kauttamme sinulla on pääsy sekä Umesläpin, Theaultin, Böckmannin ja Paraganin kahden hevosen autoihin. Lisäksi toimme valikoimaamme keväällä 2023 Krismarin laadukkaan isompien hevosautojen valikoiman. Olemme valinneet edustamamme brändit huolellisen kartoituksen kautta ja yllä mainittujen mallistojen avulla voimme luvata asiakkaillemme sekä laadukkaan että ennen kaikkea turvallisen valikoiman uusia hevosautoja.

Umesläp, Theault, Böckmann ja Paragan – kahden hevosen autot

Umesläpin B-kortillinen Ume Light -mallisto on ollut yrityksemme maahantuonnin keskiössä jo yli vuosikymmenen ajan. Valtuutettuna maahantuojana kauttamme on jatkuvasti saatavilla myös tehdashuollettuja yksilöitä sekä laaja kattaus alkuperäisiä varaosia. Umesläpin ohella halusimme laajentaa valikoimaamme myös C1- kortillisiin kahden hevosen autoihin, joissa kantavuudet ovat järjestäen korkeampia. C1-kortillinen kahden hevosen auto tarjoaa optimaalisen vaihtoehdon esimerkiksi suuremille ratsuille ja varusteille. C1-kortillisen hevosauton etuna on myös huomattavasti huokeampi verotus. Theault, Böckmann ja Paragan kuuluvat Euroopan arvostetuimpiin brändeihin ja ovat esimerkiksi valmistusmaidensa olympiajoukkueiden säännöllisessä käytössä. Jokainen edellä mainituista valmistajista on myös suunnitellut hevosautonsa eri lajien harrastajilta saamansa palautteen pohjalta ja näin ollen ne soveltuvatkin optimaalisesti asiakkaillemme – oli alalajisi sitten esimerkiksi ratsastus, raviurheilu tai vaikka lännenratsastus. Kaikki Theaultin, Böckmannin ja Paraganin uudet autot ovat C1-kortillisia ja niiden kantavuudet liikkuvat 1100 kg ja 1600 kg välillä – riippuen varustetasosta ja hevostilan ratkaisuista. Kahden hevosen autoissa alustat rakentuvat pääasiassa Renault Trucksin, Fiatin ja Peugeotin alustoille. Böckmannin ja Theaultin kautta on kuitenkin mahdollista rakentaa auto tilauksesta myös Mercedes-Benzin Sprinter -alustalle.

Krismar ja Böckmann Horse Trucks – vaihtoehtoja 3 – 9 hevoselle

Böckmannin kautta saatavilla on myös kolmen hevosen Performance-mallistoa, joka on rekisteröity C1 -kortilliseksi. Iveco Dailyn vankalle alustalle rakennettavassa autossa on hevostilan ohella pieni living, jonka sijainti on välittömästi ohjaamon takana. Krismarin isompien kuorma-autojen mallistosta vaihtoehtoja löytyy puolestaan useampia. Krismarin C-kortilliset kaksiakseliset hevosautot voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan neljälle (4) – seitsemälle (7) hevoselle. Kolmiakselinen kuorma-auto puolestaan taipuu jopa yhdeksän (9) hevosen kuljetukseen. Krismarin Suomen myynti löytyy Tuusulan toimipisteestämme osoitteesta Amerintie 50.

Theault Proteo Switch 5L

Theault Proteo Switch 5L

Theaultin Switch on markkinoiden absoluuttisesti paras ja monipuolisin ratkaisu hevostilaan. Se mukautuu käyttäjänsä mukaan ja mahdollistaa aina parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun hevosellesi – hevosen koosta tai temperamentista riippumatta.

Switch mahdollistaa myös samanaikaisesti kaksi eri kuljetusratkaisua yhden hevosauton sisällä. Jokainen hevonen on erilainen matkustaja, mutta Switch tarjoaa mahdollisuuden kaikille. Perustason hevosautoissa valittavina on normaalisti vain yksi ratkaisu (esim. puomillinen), mutta Switch mukautuu aina optimaalisesti tarpeesi mukaan.

Lue lisää: Proteo Switch – patentoitu lippulaiva

Umesläp Ume Light -1

Ume Light -mallisto antaa huippumukavuuden kahdelle hevoselle ja kahdelle-neljälle hengelle. Auto on satoja kiloja kevyempi kuin vastaavat autot muilla valmistajilla ja lisäksi auton materiaalivalinnoissa on painotettu kestävän kehityksen kannalta oleellisia tekijöitä. Tukeva ja kevyt rakenne takaa hyvän lastauskapasiteetin ja matalamman polttoaineen kulutuksen Hevoset lastataan Ume Light -mallistoon sivusta ja kuljetetaan peräpää edellä. Hevosauton valjastila mahdollistaa monenlaisen säilytyksen ja laadukkaasti viimeistellyt tilat kestävät tarvittaessa kovaakin käyttöä.

Lue lisää: Ume Light -mallisto

Böckmann Compact Stall

Böckmannin kahden hevosen C1-kortilliset hevosautot rakennetaan Fiat Ducaton laadukkaalle alustalle ja tekniikalle. Fiatin 9-portainen automaattivaihteisto yhdistettynä kestävään ja kevyeen runkoon sekä vahvaan (160 hv – 180 hv) moottoriin luo optimaaliset matkustusolosuhteet sekä hevoselle että matkustajille. Compact-mallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä kolmelle että viidelle henkilölle, lyhyellä tai pitkällä hytillä. Compact L Tour-mallissa kulku matkustamon takana sijaitsevaan livingiin on mahdollista myös erillisestä sivuovesta. Livingien pintamateriaalit ja sisustusratkaisut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hevostilassa vaihtoehdot rakentuvat puomittoman Stall-ratkaisun ja tavallisen puomillisen ratkaisun ympärille. Tilavuudeltaan Böckmannin hevostila on markkinoiden suurimpiin kuuluvia (242 cm x 204 cm) ja hevostilan suunnittelussa on otettu huomioon esimerkiksi ratsastusharrastajilta vuosikymmenten aikana saatu palaute. Koko Böckmannin hevostila on rakennettu alumiinista. Kestävyyden ja pidemmän käyttöiän ohella Böckmannin hevosautoissa käytettyjen materiaalien hyödyntäminen mahdollistaa korkean kantavuuden (1250 – 1560 kg) läpi malliston. 

Lue lisää: Compact Family – saksalaista laatua

Krismar Exclusive

Krismar Exclusive on paljon enemmäin kuin pelkkä hevosten kuljetusauto. Se on täydellinen yhdistelmä luxus-luokan asumista ja laadukasta hevoskuljetusta. Exclusive-mallisto kustomoidaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – jokainen yksityiskohta huomioiden. Asiakas voi valita mieleisensä alustan ja suunnitella yhdessä osaavan tiimimme kanssamme sekä livingin että hevostilan. Työntekijöidemme ammattitaito on asiakkaan käytettävissä läpi suunnitelu- ja valmistusprosessin.

Krismar Exclusive L & XL rakentuvat pääosin kolmen vaihtoehtoisen alustavalmistajan ympärille:

  • Scania
  • Mercedes-Benz
  • Volvo

Myös muiden alustojen hyödyntäminen on mahdollista, mutta se saattaa pidentää toimitusaikaa huomattavasti.

Räätälöimme hevosauton lay-outin Exclusive -mallistossa aina toiveidesi mukaan. Kuinka montaa hevosta haluat kuljettaa? Haluatko isomman livingin ja pienemmän hevostilan vai päinvastoin? Exclusive-mallisto tarjoaa mahdollisuuden jopa yhdeksän (9) hevosen kuljetukselle.

Kuten edellä mainittua, hevostila taipuu Exclusive-mallistossa jopa yhdeksälle (9) hevoselle. Suunnittelun lähtökohtana on ennen kaikkea hevosten turvallisuus ja matkustusmukavuus, mutta tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden suunnitella hevostila juuri hänen tarpeitaan mukailevaksi. Kauttamme myös valmiiksi suunniteltua Professional -mallistoa 4-7 hevoselle!

Paragan Excelsion 5XL

Paraganin monipuolinen mallisto tarjoaa mahdollisuuksia sekä B- että C1-kortillisten kahden hevosen autojen ostajille. Equistar3 -mallistoa on saatavilla sekä tavallisena että 3XL -versiona – riippuen toiveistasi. Equistar-mallisto on rakennettu kolmelle (3) henkilölle ja kahdelle (2) hevoselle. 3XL-mallissa hevostilan takana sijaitseva tavaratila on tavallista Equistar3:sta suurempi. Excelsion5 on lähtökohtaisesti viiden (5) henkilön ja kahden (2) hevosen C1-kortillinen hevosauto, jonka 5XL-malli on myös tavaratilaltaan suurempi. Kaikissa Paraganin malleissa on laajat kustomointimahdollisuudet. 

Lue lisää: Paragan – rakenna unelmasi

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday