Yhteydenotto

ALLOMEERA OY
Runkotie 19, 60100 Seinäjoki
Jari Kankaanpää
p. 0400 547 888
myynti@allomeera.fi

Jari Kankaanpää
p. 0400 547 888
jari@allomeera.fi

Jussi Kankaanpää
p. 050 5050 920
jussi@allomeera.fi

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule paikan päälle

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Seinäjoen toimipisteestä löydät osan käytetyistä hevosautoista ja hevostrailereista sekä täyden palvelun huoltokorjaamon. Seinäjoella huollamme myös suurimman osan myyntiin tulevasta kalustostamme. Tuusulan huoltokorjaamo palvelee pääasiassa asiakkaitamme ja tarjoaa vierailijoille myös näyttävän showroomin sekä laajan uusien hevostrailereiden ja hevosautojen valikoiman. Osaamisemme ja kokemuksemme ulottuu hevostrailereista suurempiin kuorma-autoihin asti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tuusulan myyntipalvelu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden henkilökohtaiseen esittelyyn tai esimerkiksi uuden kuljetuskaluston suunnitteluun. Kartoitamme tarvittaessa myös Euroopan kontaktiemme varaston tilanteen ja useimmiten löydämme asiakkaillemme sopivan yksilön viimeistään laajan kontaktiverkostomme avulla. Oli toiveissasi sitten hevosauto tai hevostraileri, voit valita huoletta Allomeeran. Meiltä löydät kaikki ja vähän enemmän!

Allomeera Oy

Laskutustiedot

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto

Uusi kenttä

Uusi kenttä

1 + 6 =

Allomeera Oy käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.