Yhteystietomme

ALLOMEERA OY

Runkotie 19, 60100 Seinäjoki – Katso sijainti kartalla!

Amerintie 50, 04320 Tuusula – Katso sijainti kartalla!

Hallinto ja hevosautot:

Jari Kankaanpää
p. 0400 547 888
jari@allomeera.fi

Hevosautot:

Sami Oravamäki
p. 040 517 7992
myynti@allomeera.fi

Hevostrailerit:

Jussi Kankaanpää
p. 050 5050 920
jussi@allomeera.fi

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule paikan päälle

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella ja Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Seinäjoen toimipisteestä löydät osan käytetyistä hevosautoista ja hevostrailereista sekä täyden palvelun huoltokorjaamon. Seinäjoella huollamme myös suurimman osan myyntiin tulevasta kalustostamme. Tuusulan huoltokorjaamo palvelee pääasiassa asiakkaitamme ja tarjoaa vierailijoille myös näyttävän showroomin sekä laajan uusien hevostrailereiden ja hevosautojen valikoiman. Osaamisemme ja kokemuksemme ulottuu hevostrailereista suurempiin kuorma-autoihin asti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tuusulan myyntipalvelu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden henkilökohtaiseen esittelyyn tai esimerkiksi uuden kuljetuskaluston suunnitteluun. Kartoitamme tarvittaessa myös Euroopan kontaktiemme varaston tilanteen ja useimmiten löydämme asiakkaillemme sopivan yksilön viimeistään laajan kontaktiverkostomme avulla. Oli toiveissasi sitten hevosauto tai hevostraileri, voit valita huoletta Allomeeran. Meiltä löydät kaikki ja vähän enemmän!

Seinäjoki

Allomeera Oy

Tuusula

Allomeera Oy

Laskutustiedot

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto

Uusi kenttä

Uusi kenttä

13 + 15 =

Allomeera Oy käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday