Böckmann hevosautot

Böckmann hevosautot

Ensiluokkaista matkustusmukavuutta – sinulle ja hevosellesi

Böckmann hevosautot ovat olleet Euroopan absoluuttista huippua aina vuodesta 1956 alkaen. Böckmann on kasvanut vuosikymmenten aikana pienestä perheyrityksestä suureksi kansainväliseksi yritykseksi, jolla on maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto yli 30 maassa. Suomessa Böckmann tunnetaan pitkälti hevostrailereistaan, mutta keväällä 2022 Allomeeran kanssa solmittu yhteistyösopimus takaa sen, että jatkossa myös yrityksen huippulaadukas hevosautojen mallisto on suomalaisten hevosihmisten saatavilla.

Euroopan johtavana kuljetusratkaisujen brändinä Böckmann pitää itseään alan edelläkävijänä, eikä suotta. Yritys pyrkii kehittymään jatkuvasti ja yli 500 työntekijän voimin Böckmann pyrkii löytämään uraauurtavia kuljetusratkaisuja, joille on ominaista ensiluokkainen laatu, tyylikäs muotoilu ja korkeimpien turvallisuusstandardien noudattaminen. Tutustu Böckmannin mallistoon sivuillamme ja ole yhteydessä, mikäli haluat kuulla tarkempia yksityiskohtia alla olevista malleista.

Böckmann Compact -esittely

Suunnittele oma Böckmannin hevosautosi konfiguraattorissa ja pyydä tarjous!

Böckmann Compact – laadukas ja monipuolinen mallisto

Böckmannin Compact-mallisto tarjoaa laatua ja viimeisen päälle hiottuja yksityiskohtia arvostavalle hevosihmiselle markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan kokonaisratkaisun. Böckmannin kahden hevosen C1-kortilliset hevosautot rakennetaan Fiat Ducaton laadukkaalle alustalle ja tekniikalle. Fiatin 9-portainen automaattivaihteisto yhdistettynä kestävään ja kevyeen runkoon sekä vahvaan (160 hv – 180 hv) moottoriin luo optimaaliset matkustusolosuhteet sekä hevoselle että matkustajille. Compact-mallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä kolmelle että viidelle henkilölle, lyhyellä tai pitkällä hytillä. Compact L Tour-mallissa kulku matkustamon takana sijaitsevaan livingiin on mahdollista myös erillisestä sivuovesta. Livingien pintamateriaalit ja sisustusratkaisut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tutustu Compact Familyyn

Hevostilassa vaihtoehdot rakentuvat puomittoman Stall-ratkaisun ja tavallisen puomillisen ratkaisun ympärille. Tilavuudeltaan Böckmannin hevostila on markkinoiden suurimpiin kuuluvia (242 cm x 204 cm) ja hevostilan suunnittelussa on otettu huomioon esimerkiksi ratsastusharrastajilta vuosikymmenten aikana saatu palaute. Koko Böckmannin hevostila on rakennettu alumiinista. Kestävyyden ja pidemmän käyttöiän ohella Böckmannin hevosautoissa käytettyjen materiaalien hyödyntäminen mahdollistaa korkean kantavuuden (1250 – 1560 kg) läpi malliston. Hevostilan takana sijaitseva varustetila on rakennettu palvelemaan alan harrastajia mahdollisimman monipuolisesti. Varustetilan suunnittelussa on otettu huomioon harrastajilta ja ammattilaisilta saatu palaute.

Ole yhteydessä myyntiimme ja kysy lisää!

ps. Katso myös päivittäin vaihtuva käytettyjen hevosautojemme valikoima

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday