Huolto ja varaosat

Hevosautojen ja hevostrailerien huolto

Nyt myös Tuusulassa osoitteessa Amerintie 50

Allomeera Oy on maahantuonut Umesläpin hevostrailereita Suomeen aina vuodesta 1994 asti. Allomeeran huolto ja varaosat ovatkin tulleet vuosien aikana tutuksi tuhansille suomalaisille. Lähes kolmekymmentä vuotta pitkän matkan varrella tiloissamme on huollettu kymmeniä eri merkkejä ja tuhansia eri hevostrailereita sekä -autoja. Huoltokorjaamomme tiloista löytyvän kokemuksen ja tietotaidon avulla pystymme tekemään myös laajempia huoltoja ja remontteja. Keväällä 2023 uusien trailereiden valikoimamme täydentyi saksalaisella Böckmannilla sekä hollantilaisella Siriuksella. Valtuutettuna maahantuojana vastaamme nykyisellään myös edellä mainittujen merkkien varaosamyynnistä.

Miksi Allomeera? Pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen kautta olemme oppineet ratkaisemaan myös haasteita, jotka ovat olleet muille ylitsepääsemättömiä. Huollosta vastaava kaksikkomme Tero ja Hannu omaa äärimmäisen pitkän kokemuksen auto- ja perävaunuhuollon alalta. Tälle kaksikolle jokainen työjonon yksilö on haasteen sijaan uusi mahdollisuus, eikä vielä tähän päivään mennessä eteen ole tullut kysymystä, johon heiltä ei löytyisi vastausta.

Laadukkaan, asiantuntevan ja joustavan asiakaspalvelun ohella turvallisuus kuuluu oleellisena osana arvomaailmaamme. Jokainen Allomeeran tiloista matkaansa jatkava hevostraileri tai -auto käy läpi huolellisen kuntotarkastuksen, jonka yhteydessä hyödynnämme pitkän kokemuksemme ohella tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Me olemme täällä teitä hevosihmisiä varten ja ymmärrämme myös hevosmaailman vaativat aikataulut. Kauttamme saat myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan kysy lisää ja täytä alla oleva lomake jo tänään!

Hakusanat: Umesläp varaosat, Böckmann varaosat, Theault varaosat, hevosauton huolto, hevostrailerin huolto, trailerihuolto,

Huoltokorjaamo Tuusula – Amerintie 50, 04320 Tuusula

Hannu Kortesniemi 050 5232106

Huoltokorjaamo Seinäjoki – Runkotie 19, 60100 Seinäjoki

Sami Oravamäki 040 5177992

Varaosat – Seinäjoki & Tuusula

Jari Kankaanpää 040 0547888

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday