Allomeeran huolto- ja varaosapalvelut

Kokemuksella ja ammattitaidolla – jo vuodesta 1994

Ole yhteydessä ja ratkaisemme ongelmasi!

Kauttamme myös kattava varaosapalvelu – kysy lisää!

Huolto ja varaosat

Allomeera Oy on maahantuonut Umesläpin hevostrailereita Suomeen aina vuodesta 1994 asti. Lähes kolmekymmentä vuotta pitkän matkan varrella tiloissamme on huollettu kymmeniä eri merkkejä ja tuhansia eri hevostrailereita sekä -autoja. Huoltokorjaamomme tiloista löytyvän kokemuksen ja tietotaidon avulla pystymme tekemään myös laajempia huoltoja ja remontteja.

Miksi Allomeera? Pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen kautta olemme oppineet ratkaisemaan myös haasteita, jotka ovat olleet muille ylitsepääsemättömiä. Huollosta vastaava kaksikkomme Tero ja Hannu omaa äärimmäisen pitkän kokemuksen auto- ja perävaunuhuollon alalta. Tälle kaksikolle jokainen työjonon yksilö on haasteen sijaan uusi mahdollisuus, eikä vielä tähän päivään mennessä eteen ole tullut kysymystä, johon heiltä ei löytyisi vastausta.

Laadukkaan, asiantuntevan ja joustavan asiakaspalvelun ohella turvallisuus kuuluu oleellisena osana arvomaailmaamme. Jokainen Allomeeran tiloista matkaansa jatkava hevostraileri tai -auto käy läpi huolellisen kuntotarkastuksen, jonka yhteydessä hyödynnämme pitkän kokemuksemme ohella tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Me olemme täällä teitä hevosihmisiä varten ja ymmärrämme myös hevosmaailman vaativat aikataulut. Kauttamme saat myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin. 

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan kysy lisää ja täytä alla oleva lomake jo tänään!