Allomeeran hevostrailerit

Hevostrailerit

Allomeeran hevostrailerit vastaavat kysyntääsi – olit sitten vasta-alkaja tai piinkova ammattilainen. Edustamiemme uusien merkkien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jopa 50 eri hevostrailerin variaation – aina yhden hevosen trailerista jopa viiden hevosen trailereihin.

 Umesläp

Olemme toimineet ruotsalaisen Umesläpin hevostrailerien valtuutettuna jälleenmyyjänä Suomessa vuodesta 1994. Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme ylpeänä todeta ruotsalaisvalmistajan trailereiden olevan ylivoimaisesti markkinoiden parhaita. Mahtipontisuudestaan huolimatta tämä ei ole katteeton lupaus – päinvastoin. Vuosien varrella tuhannet asiakkaat ovat päätyneet valitsemaan Umesläpin hevostrailerin ja heiltä saamamme palaute on ollut pelkästään positiivista. Pohjolan olosuhteet ja pitkät ajomatkat vaativat trailerilta äärimmäistä kestävyyttä, mutta Umesläp on onnistunut ylittämään asiakkaidemme odotukset mallisto toisensa jälkeen.

Umesläpin tekniset ratkaisut ovat ainutlaatuisia ja tähtäävät aina hevosten turvallisuuteen ja matkustusmukavuuteen – kestävää kehitystä ja ekologisuutta unohtamatta. Alumiinirakenteiset hevostrailerit ovat kevyitä, vakaita, kestäviä ja niiden loppuun saakka hiotut yksityiskohdat ovat vakuuttaneet testeissä toisensa jälkeen. Ennen kaikkea Umesläpin lämpöeristetyt hevostrailerit ja hevosautot ovat osoittaneet soveltuvuutensa vaativiin ja vaihteleviin pohjolan olosuhteisiin. Innovatiiviset ja alati kehittyvät mallistoratkaisut tähtäävät laadukkaaseen hevoskuljetukseen, jonka keskiössä on hevosesi hyvinvointi. Tutustu mallistoon ja valitse omasi:

Umesläp -malliston vaihtoehdot

Böckmann

Keväällä 2023 Allomeera aloitti myös Böckmannin hevostrailereiden valtuutettuna maahantuojana. Allomeeran ja Böckmannin yhteistyön myötä asiakkaillamme on mahdollisuus valita kymmenistä eri hevoskuljetuksen vaihtoehdoista – aina yhden hevosen trailereista isompiin kuorma-autoihin. Böckmannin laadukas tuoteperhe rakennetaan edelleen Lastrupin kylässä Saksassa. Merkin historia yltää vuosikymmenten taakse ja saksalaisen insinööritaidon ohella taustalta löytyy syvä ja kunnioittava suhde hevosiin. Böckmannin hevoskuljetuskaluston innovaatiot juontavat juurensa sen käyttäjiltä ja muun muassa tämän vuoksi esimerkiksi Saksan olympiakomitea ja poliisivoimat luottavat hevostensa kuljetuksessa saksalaismerkin kalustoon.

Böckmannin mallisto on monipuolisempi kuin moni suomalainen hevosharrastaja tietääkään. Tutustumalla eri vaihtoehtoihin Allomeeran tai Böckmannin kotisivuilla, saat kattavan käsityksen eri mahdollisuuksista. Böckmannin hevostrailereiden mallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä vasta-alkajille että jo meritoituneille ammattilaisille. Hevosautoja valmistavan Böckmann Horse Trucksin ehdottomana etuna on puolestaan autojen suunnittelu suurten hevosten tarpeita kunnioittaen. Böckmannin C1 -kortillinen Compact-mallisto mahdollistaa jopa 1600 kg kantavuuden kahden hevosen autossa. Lisäksi hevoautot ovat sisäkorkeudeltaan huimat 242 cm korkeita. Tutustu Böckmannin mallistoon ja kysy tarvittaessa lisätietoja myynnistämme.

Böckmannin trailerimallisto

Sirius

Siriuksen alumiinitrailerit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vastaamaan hevosharrastajien vaatimuksiin – olit sitten vasta-aloittelija, harrastaja tai piinkova ammattilainen. Piccola tarjoaa kaikkiin Siriuksen trailereihin viiden (5) vuoden takuun.

Sirius erottuu kilpailijoistaan erityisesti mallistonsa tilavuudella ja sisäkorkeuksilla (jopa 250 cm), mutta myös trailerin suunnittelussa huomioon otetut yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan.

Sirius on loistava valinta sinulle, joka haluat kokoa, laatua ja kestävyyttä samassa trailerissa.

Siriuksen hevostrailerit

 

Käytetyt hevostrailerit

Allomeeran lähes 30 vuoden kokemus hevostrailereista on Suomen ja jopa Pohjoismaiden mittakaavassa omaa luokkaansa. Vuosikymmenten aikana varastomme ja huoltokorjaamomme läpi on kulkenut tuhansia trailereita ja kymmeniä eri merkkejä. Vuosittain kauttamme vaihtuu keskimäärin n. 100 käytettyä hevostraileria. Tarkasta päivittäin vaihtuma valikoimamme alla olevan linkin kautta. Mikäli varastossa ei juuri nyt ole sinun toiveitasi vastaavaa traileria, kannattaa meihin ottaa silti yhteyttä matalalla kynnyksellä. Euroopan laajuinen verkostomme on täynnä käytettyjä huippuyksilöitä!

https://allomeera.fi/kaytetyt-hevosautot-ja-trailerit/ 

 

 

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday