Böckmann

Böckmann hevostrailerit – valinta, jota et tule katumaan! Allomeera aloitti kesällä 2022 saksalaisen Böckmann Horse Trucksin C1-kortillisten hevosautojen maahantuojana, mutta keväästä 2023 alkaen voit tilata kauttamme myös koko Böckmannin laajan trailerimalliston. Eri mallit tarjoavat yhteensä kymmeniä eri vaihtoehtoja ja vastaavat optimaalisesti hevosihmisten kysyntään – oli kyseessä sitten aloitteleva harrastaja tai jo meritoitunut ammattilainen.  Tutustu Böckmannin mallistoon ja ole yhteydessä myyntiimme. Olemme 100% varmoja, että löydämme tarvittaessa juuri sinun toiveitasi vastaavan yksilön. Varastossa jatkuvasti myös käytettyjä Böckmannin hevostrailereita, jotka on huollettu alkuperäisiä varaosia hyödyntäen: Käytetyt hevostrailerit

Voit myös suunnitella oman trailerisi ja pyytää siitä tarjouksen vierailemalla Böckmannin kotisivujen konfiguraattorissa.

Böckmann Uno

Böckmann Uno tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon sinulle, joka olet aloittelemassa harrastusta ja tarvitset traileria yhden hevosen kuljetukseen. Unon mallisto tarjoaa useampia eri vaihtoehtoja aina Uno Espritin vanerilattiasta Champion Unon alumiinilattioilla ja -seinillä varustettuun yksilöön. Lähtöhinnoiltaan Uno on Böckmannin malliston edullisin vaihtoehto, mutta sen viimeistellyt ja hiotut yksityiskohdat juontavat juurensa vuosikymmenten kehitystyöstä. Voit tutustua Unon mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/uno

Hinnat alk. 7900 € (sis. alv.)

 

Böckmann Duo

Böckmannin Duo – tuoteperhe on suomalaisille tuttu jo vuosikymmenten takaa. Takuuvarma kahden hevosen traileri on ollut useamman suomalaisen hevosihmisen luottotraileri jo pitkään. Vanerilattialla varustetun Duon ehdottomia vahvuuksia on sen mukautuvuus. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi islanninhevosille, lännenratsastukseen ja valjakkoajoon – perinteistä ratsastusta tai raviurheilua unohtamatta. Hintatasoltaan Duo on Böckmannin kahden hevosen trailereista edullisin. Voit tutustua mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/duo

Hinnat alk. 8400 € (sis. alv.)

 

Böckmann Comfort

Böckmannin Comfort -mallisto on oiva valinta sinulle, joka etsit näyttävää kahden hevosen traileria houkuttelevaan hintaan. Alumiinilattia yhdistettynä polyesterista valmistettuun ja tyylikkäästi muotoiltuun korirakenteeseen on samaan aikaan sekä aikaa kestävä että tyylikäs. Comfortin varustelumahdollisuudet ovat laajat ja sitä on saatavilla myös varustekaapillisena versiona. Uudessa Comfortissa on panostettu erityisesti hevosten matkustusmukavuuteen ja turvallisuuteen, joiden myötä hevosilla on aiempaa enemmän tilaa matkustaa. Voit tutustua mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/comfort

Hinnat alk. 11 900 € (sis. alv.)

Böckmann Master

Böckmann Master on nimensä mukaisesti mestaritason hevostraileri, joka yhdistelee ajatonta designia ja maksimaalista mukavuutta. Kahdelle hevoselle suunniteltu mallisto pitää sisällään kahden hevosen trailerit; Master, Big Master ja Grand Master. Kaikki edellä mainitut on varustettu alumiinilattialla ja valjashuoneella – suurin ero mallinimien välillä on trailerin ja varustetilan koossa. Masterin hevostilan pituus on 3560 mm ja korkeus 2350 mm ja valjashuoneeseen kulku on mahdollista myös suoraan sisätiloista. Big Masterissa pituutta on 3900 mm ja sen tilat ovat muutenkin vielä tavallista Masteria. suuremmat. Lisäksi Big Masterin varustelutasosta löytyy mm. LED-sisävalot, jotka taipuvat joko päivä- (vaalea) tai yökäyttöön (sininen). Grand Master on malliston suurin yksilö, jonka erikoisvarusteena on mm. keskeltä taittuva väliseinä. Kaikki Masterit on varustettu Böckmannin insinöörien huippuunsa virittämällä WCF-korirakenteella. Voit tutstua mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/master

Hinnat alk. 17 900 € (sis. alv.)

Böckmann Champion

Böckmannin Champion -mallisto tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja jokaiselle kahden hevosen traileria etsivälle. Alumiinilattia ja -seinät yhdistettynä polyesterista valmistettuihin rakenteisiin katossa ja etuseinässä tekevät tästä trailerista uskomattoman tyylikkään, käyttöä kestävän ja monipuolisen. Championin mallisto on Böckmannin laajin ja se kattaa vaihtoehdot aina perustason Champion Espritistä Big Championiin saakka. Myös tästä mallistosta löytyy erikseen suunniteltuja vaihtoehtoja useammalle eri hevosharrastajalle – aina poneista valjakkoajoon ja lännenratsastukseen. Oli hevosharrastuksesi sitten mikä tahansa edellä mainituista tai jokin muu, Champion vastaa kysyntääsi takuuvarmalla Böckmannin laadulla. Voit tutustua mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa:

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/champion

Hinnat alk. 10 900 € (sis. alv.)

 

Böckmann Portax

Böckmannin Portax on jatkuvasti suosiotaan kasvattanut kahdelle hevoselle suunniteltu mallisto, josta löytyy vaihtoehtoja useampaan eri käyttötarkoitukseen. Alumiinilattialla ja -seinillä varustetut Portaxit tarjoavat myös etupurun mahdollisuuden ja lisäksi niiden suunnitelussa on painotettu hevosten etupuolelta löytyvän tilan koko. Big Portaxin 2400 mm sisäkorkeus vastaa isommankin hevosen tarpeisiin, mutta valitsit sitten minkä tahansa Portaxin malliston yksilöistä, luo se hevosellesi matkan aikana enemmän tilaa valmistautua tai palautua kilpailuista.  Käydessäsi läpi Portaxin valikoimaa, ymmärrät nopeasti Böckmannin laadun ja yksityiskohtien merkityksen. Tutustu mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/portax

Hinnat alk. 15 100 € (sis. alv.)

Böckmann Traveller

Böckmann Traveller – trailerimallisto, joka mahdollistaa 2 – 5 hevosen kuljettamisen autosi perässä. Laadukas kokonaan alumiinista valmistettu Traveller vastaa hevosharrastajien kysyntään optimaalisesti tarjoten mahdollisuuksia myös isommille talleille. Traveller-mallisto on tilattavissa kokonaisuudessaan Allomeeran kautta ja voit tutustua siihen ja varustelumahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/traveller

Hinnat alk. 27 900 € (sis. alv.)

 

Böckmann Neo

Böckmann Neon futuristinen hevostrailereiden mallisto on todellinen katseenkääntäjä – missä tahansa kuljitkaan. Alumiinilattia yhdistettynä tyylikkäästi muotoiltuun polyester-korirakenteeseen on näyttävä, mutta myös äärimmäisen käytännöllinen. Värivaihtoehdot mukautuvat optimaalisesti tiimisi tai tallisi tarpeisiin ja lisäksi Neon sisätilat tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon tyylikästä ja käytännöllistä kahden hevosen traileria etsivälle. Iso satulahuone yhdistettynä huippuvarusteisiin, kuten kaksitoimisiin LED-valoihin ja keskeltä taittuvaan väliseinään on yhdistelmä, josta trailerin omistajat vasta haaveilivat menneisyydessä. Katso tulevaisuuteen ja valitse Neo! Voit tutustua tarkemmin mallistoon ja varustelumahdollisuuksiin osoitteessa:

https://www.boeckmann.com/en/trailers/horse-trailers/p/neo

Hinnat alk. 23 900 € (sis. alv.)

 

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday