Ume Light – enemmän kuin hevosauto

Umesläp hevosautot

Ume Light – Suomen suosituin jo vuosikymmenen ajan

Umesläp Ume Light -mallisto on ollut Suomen suosituin hevosauto jo yli vuosikymmenen ajan. Hevosautomme rakennetaan laadukkaalle ja suositulle Renault Master -alustalle, joka sopii täydellisesti hevoskuljetuksen vaativiin kriteereihin. Umesläpin hevosautojen alumiininen korirakenne suunnitellaan samalla todistetulla lämpöeristetyllä sandwich -tekniikalla, jota käytetään myös valmistajan hevostrailereissa. Lopputuloksena on vertaansa vailla oleva laadukkuus, joka koostuu muun muassa eristetyistä seinistä, kevyestä painoluokasta ja korkeasta turvallisuusasteesta. Yleisesti ottaen hevosautot ovat nopein ja mukavin tapa kuljettaa hevosta, koska voit ylläpitää suurempaa keskinopeutta kuin perävaunulla ja kun hevonen kulkee taaksepäin, siitä tulee vähemmän herkkä jarrutusvoimille.

Umesläpin Ume Light -mallisto antaa huippumukavuuden kahdelle hevoselle ja kahdelle-neljälle hengelle. Hevosauto on satoja kiloja kevyempi kuin vastaavat autot muilla valmistajilla ja lisäksi auton materiaalivalinnoissa on painotettu kestävän kehityksen kannalta oleellisia tekijöitä. Tukeva ja kevyt rakenne takaa hyvän lastauskapasiteetin ja matalamman polttoaineen kulutuksen Hevoset lastataan Ume Light -mallistoon sivusta ja kuljetetaan peräpää edellä. Hevosauton valjastila mahdollistaa monenlaisen säilytyksen ja laadukkaasti viimeistellyt tilat kestävät tarvittaessa kovaakin käyttöä.

Ume Light -mallisto on saavuttanut Ruotsissa useita muotoilupalkintoja, mutta tyylikkään ulkokuoren ja viimeisteltyjen yksityiskohtien ohella muotoilussa on otettu huomioon myös ympäristötekijät. Umesläp on jo vuosien ajan panostanut kestävään kehitykseen ja hevosautoissa käytettävästä materiaalista kierrätettävissä on jopa yli 90%. Lopputuloksena on syntynyt kestävä konsepti, joka pienentää hevoskuljetusauton painoa ja vähentää sekä polttoaineen kulutusta että pakokaasupäästöjä. Ume Light -mallisto on yksinkertaisesti paras ratkaisu ihmisille, eläimille ja luonnolle.

HUOM! ​Paketti- tai matkailuautoksi rekisteröitynä (max kokonaispaino 3500 kg / B-kortti) saadaan Ume Light 1:lle kantavuutta 1100 kg.

Hakusanat: Umesläp, Ume Light, hevosauto, hevoskuljetus, B-kortillinen hevosauto

ps. Katso myös päivittäin vaihtuva käytettyjen hevosautojemme valikoima!

 

Ume Light 1

Ume Light 2

Ume Light 3 S

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday