Paragan hevosautot

Paragan hevosautot

Rakenna unelmasi ja nauti matkasta

Tsekkiläinen Paragan on yksi Euroopan voimakkaimmin kasvavista hevosautojen valmistajista. Yli 30 vuoden kokemuksella operoiva yritys on tunnettu näyttävistä ja laadukkaista hevosautoistaan, joiden varustelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Paraganin ensisijaisena tavoitteena on yrityksen jatkuva kehittäminen ja asiakkaiden toiveiden ylittäminen. Ketteränä ja innovatiivisena toimijana Paragan tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon sekä jälleenmyyjilleen että loppukäyttäjille. Huipputeknologian käyttöönotto, tuoteinnovaatiot ja jatkuva henkilöstön kehittäminen ovat osa Paraganin DNA:ta.

Paraganin laadukkaalle päällirakenteelle on tunnusomaista hienostunut muotoilu, pitkäaikainen luotettavuus ja tekninen laatu. Paragan panostaa rakenteessaan ennen kaikkea matkustajien ja hevosten mukavuuteen sekä turvalliseen kuljetukseen. Asiakkaat ovat Paraganille jatkuva parannusten, innovaatioiden ja mahtavien ideoiden lähde. Lähde mukaan matkalle ja ole omalta osaltasi kehittämässä tulevaisuuden hevosautoja.

Paragan Equistar & Excelsion – rajattomat mahdollisuudet

Paraganin monipuolinen mallisto tarjoaa mahdollisuuksia sekä B- että C1-kortillisten kahden hevosen autojen ostajille. Equistar3 -mallistoa on saatavilla sekä tavallisena että 3XL -versiona – riippuen toiveistasi. Equistar-mallisto on rakennettu kolmelle (3) henkilölle ja kahdelle (2) hevoselle. 3XL-mallissa hevostilan takana sijaitseva tavaratila on tavallista Equistar3:sta suurempi. Excelsion5 on lähtökohtaisesti viiden (5) henkilön ja kahden (2) hevosen C1-kortillinen hevosauto, jonka 5XL-malli on myös tavaratilaltaan suurempi. Kaikissa Paraganin malleissa on laajat kustomointimahdollisuudet. Voit tutustua malleihin tarkemmin tai jopa suunnitella oman hevosautosi Paraganin kotisivuilla.

Allomeeran ja Paraganin yhteinen historia alkaa vuodesta 2010. Vuosien varrella olemme tuoneet maahan kymmeniä Paraganin valmistamia hevosautoja – sekä uusia että käytettyjä. Pitkä kokemuksemme hevosautoista on opettanut meitä vaatimaan valmistajalta ensiluokkaisen laadun ohella joustavuutta ja asiakkaan arvostamista. Paraganin suhteen voimme todeta kokemuksiemme olevan pelkästään positiivisia ja käytettyjen yksilöiden kohdalla olemme olleet erittäin vakuuttuneita heidän hevosautojensa laadusta. Paragan on loistava vaihtoehto sinulle, joka arvostat jatkuvaa kehitystä, huippuunsa hiottuja materiaalivalintoja ja kilpailukykyistä hinnoittelua. Ole yhteydessä meihin ja kysy lisää! Työstämämme tarvekartoituksen jälkeen unelmiesi hevosauto voi olla ainoastaan muutaman klikkauksen päässä!

ps. Katso myös päivittäin vaihtuva käytettyjen hevosautojemme valikoima!

Hakusanat: Hevosauto, Paragan, hevoskuljetus, Excelsion 5, Equistar 3

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday