Umesläp

Umesläpin hevostrailerit ja niiden tekniset ratkaisut ovat ainutlaatuisia. Umesläp tähtää valmistusprosessissaan aina ensisijaisesti hevosten turvallisuuteen ja matkustusmukavuuteen – kestävää kehitystä ja ekologisuutta unohtamatta.

Alumiinirakenteiset hevostrailerit ovat kevyitä, vakaita, kestäviä ja niiden loppuun saakka hiotut yksityiskohdat ovat vakuuttaneet testeissä toisensa jälkeen. Ennen kaikkea Umesläpin lämpöeristetyt hevosautot ja -trailerit ovat osoittaneet soveltuvuutensa vaativiin ja vaihteleviin pohjolan olosuhteisiin.

Umesläpin käytetyt hevostrailerit ovat olleet Allomeeran myydyin yksittäinen tuote lähes 30 vuoden ajan. Tarkasta ajantasainen varastotilanne ja varaa omasi ennen kuin muut ehtivät:

Käytetyt Umesläpin hevostrailerit

Umesläpin hevostrailerit 2022

B35 – Uusi klassikko

Umesläpin B35 on ollut pitkään suosituin hevostrailerien mallimme. Malli esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja B35 onkin kehittyneempi versio aiemmin A35 -nimeä kantaneesta mallista. B35 on saman painoinen kuin edeltäjänsä, mutta mallinimen muutoksen yhteydessä Umesläp on pyrkinyt parantamaan trailerin käytännöllisyyttä ja turvallisuutta lisäämällä 10 cm leveyttä ja korottamalla lastauskorkeutta takana. B35-mallissa on lisäksi kokonaan uusi katto ja LED-valot takasillan yläluukussa.

Liikenteessä B35 hakee vertaistaan. Trailerin runko, takasilta ja lattia ovat alumiinia, joten B35 on samaan aikaan sekä kevyt että vahva. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä, joka takaa hevosellesi optimaaliset matkustusolosuhteet – kelistä tai ulkoilman lämpötilasta riippumatta. Akselistona B35:ssa on erillisjousitettu teliaksila, joka puolestaan tarjoaa tasapainoa ja miellyttävyyttä matkantekoon. Lisätarpeita voit valita tarpeen mukaan ja traileri voidaan räätälöidä tehtaalla juuri toiveidesi mukaisesti.

Tutustu tarkemmin: Umesläp B35

B36 Touring – Käytännöllisyyttä matkantekoon

Kuvittele, että saat satulat, vararenkaat, peitot ja kaiken muun hevostraileriisi vetoauton sijaan. Vastaus tähän on Umesläpin B36 Touring, jonka integroitu satulakaappi lisää käytännöllisyyttä ja mukavuutta tien päällä matkustettaessa. Hevosen varusteiden lastaaminen suoraan traileriin helpottaa talliväen arkea sekä paikan päällä raviradalla että kotitallilla. Käytännössä Umesläpin B36 Touring on B35, jossa on integroitu satulakaappi.

Vuodesta 2013 lähtien B36 Touring-hevostraileria on kehitetty jatkuvasti. Mustat kulumissuojat ja sisäovet tuovat lisää raikkautta ja entisestään paranneltu ilmanvaihto lisää hevosesi matkustusmukavuutta. Viime vuonna uusitun B36:n yhteydessä esiteltiin uusi malli sivuikkunoista, joissa on säleiköt. Vuodesta 2015 lähtien puomissa on ollut etu- ja takalukitus, jotka helpottavat sen avaamista ja sulkemista. Alati jatkuvan kehitystyön myötä keskipylvääseen ja väliseinään on tuotu integroidut tapit, jotka yksinkertaistavat lastausta ja purkamista. Uusi, entistä ergonomisempi ja kestävämpi vetoremmi puolestaan helpottaa takasillan yläosan sulkemista.

Kuten Umesläpin B35, myös B36 Touring -traileri on kevyt, vahva ja vakaa. Trailerin runko, takasilta ja lattia ovat alumiinia, joten B36 Touring on samaan aikaan sekä kevyt että vahva. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä, joka takaa hevosellesi optimaaliset matkustusolosuhteet – kelistä tai ulkoilman lämpötilasta riippumatta. Akselistona B36:ssa on erillisjousitettu teliaksila, joka puolestaan tarjoaa tasapainoa ja miellyttävyyttä matkantekoon.

Umesläpin hevostrailerit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten ole yhteydessä myyntiimme ja kysy rohkeasti erilaisista mahdollisuuksista lisävarusteiden suhteen.

Tutustu tarkemmin: Umesläp B36 Touring

B45 – Etupurun kautta lisää vaihtoehtoja lastaukseen

Umesläpin etupurullisessa B45 hevostrailerissa on monia etuja, joita hevosihmiset ovat oppineet arvostamaan vuosien varrella. Perinteisestä lastauksesta poiketen B45 tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa hevonen läpi trailerin siten, ettei hevosen tarvitse missään vaiheessa peruuttaa. Erityisesti nuoret hevoset ja muuten persoonalliset yksilöt vaativat erityiskohtelua lastauksen ja kuljetuksen eri vaiheissa, joten mikäli koet tallistasi löytyvän tähän profiiliin sopivia hevosia, saattaa B45 olla oikea hevostraileri juuri sinulle.

Lastauksen monipuolisuuden ja käytännöllisyyden ohella B45:n suunnittelussa on otettu huomioon myös aina tärkeä turvallisuusnäkökulma. Onnettomuus- ja muissa vaaratilanteissa etupurullisen trailerin kaksi lastaussiltaa voivat olla hyödyksi ja niiden tuoma turva saattaa joissain tilanteissa olla jopa ratkaiseva. Teknisesti B45-trailerissa on sama runko, kori ja tekniikka kuin B35 ja B36 Touring -trailereissa. Etupurku tuo helpotusta itselle ja hevoselle ongelmatilanteisiin, joten mikäli tunnistat yllä olevasta esittelystä sinun hevoskuljetukseen liittyviä haasteita, ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme ja kysy lisää etupurullisten trailereiden mahdollisuuksista.

Tutustu tarkemmin: Umesläp B45

B50 – Voittajien valinta

Käännä hevonen ja siitä tulee voittaja. Vuosien varrella eteemme on tullut useampia tilanteita, joissa hevosen kääntäminen kuljetussuuntaa vasten on vaikuttanut positiivisesti rauhattomasti aiemmin matkustaneen hevosen kilpailuesityksiin. Umesläpin B50 -hevostrailerissa hevonen matkustaa perä menosuuntaan päin ja näin ollen hevonen pystyy ottamaan jarrutuksessa tulevat puomivoimat vastaan vahvimmalla osallaan eli takaosalla. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti hevosen käyttäytymiseen kilpailumatkalla ja vaikuttaa siten positiivisesti eri osa-alueisiin tärkeissä kilpailutilanteissa.

Asiakaspalaute B50:stä on ollut pelkästään positiivista ja tämän vuoksi siitä onkin tullut yksi mallistomme suosituimmista hevostrailereista. Positiviiset kokemukset hevosten rauhoittumisesta matkan aikana ja toisaalta energian säästymisen positiiviset vaikutukset kilpailusuoritukseen eivät ole ainoastaan myyntipuheita, vaan niille löytyy aidosti katetta. Kysy vaikka keneltä tahansa B50 -trailerin kuljetuskalustokseen valinneelta! Umesläp B50 on mallistoamme mukaillen kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme erillisjousitettua teliaksilaa, joka antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi. Valitse B50 ja olet askeleen lähempänä seuraavaa voittoa!

Tutustu tarkemmin: Umesläp B50

B60 – Hevosmaailmakin tarvitsee esikuvia

Tämä hevostraileri ei esittelyitä kaipaa, vaan se esittelee itse itsensä. Uskallamme väittää, että B60 on markkinoiden paras touring-traileri ja tähän yhtyvät varmasti myös asiakkaamme. B60 on kokoluokaltaan iso, mutta samalla uskomattoman kevyt vetää ja käsitellä. Tässä hevostrailerissa yhdistyvät kaikki vuosikymmeniä pitkän kehitystyön tulokset ja ominaisuudet, jotka ovat jalostuneet B60:n edeltäjien innovatiivisista ratkaisuista. B60 on traileri hevosihmisille, jotka arvostavat tilaa, matkustusmukavuutta ja viimeisen päälle hiottuja kokonaisratkaisuita. Laadukkaan säilytystilan ohella B60:n iso valjashuone mahdollistaa esimerkiksi varusteiden vaihdon ja säilyttämisen.

Hevosrailerin runko, takasilta ja lattia ovat alumiinia, joten suuresta koostaan huolimatta B60 on samaan aikaan sekä kevyt että vahva. Seinät ja katto ovat rungotettuja sekä lämpöeristettyjä. Tämä yhdistelmä takaa hevosellesi optimaaliset matkustusolosuhteet – kelistä tai ulkoilman lämpötilasta riippumatta. Akselistona B60:ssa on erillisjousitettu teliaksila, joka puolestaan tarjoaa tasapainoa ja miellyttävyyttä matkantekoon. Ennen kaikkea ratkaisu pienentää kallistumiskulmaa kurveissa, tarjoaa haastaviin olosuhteisiin vakautta ja lisää näin ollen lisää turvallisuutta matkantekoon.

Mikäli haluat tarjota hevosellesi absoluuttisesti parasta, on sinun valintasi Umesläpin B60. Hevosmaailmakin tarvitsee esikuvia.

Tutustu tarkemmin: Umesläp B60 Touring

 

× Voimmeko olla avuksi? Available from 08:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday